Sampakke til håndværkeren

Oprettet d.

Sampakke til håndværkeren

Strømpekompagniet har en tilbudspakke til dig, der arbejder i sikkerhedssko eller dyrker meget sport. Ofte så vil man nemlig opleve, at skoen begynder at lugte, når man har været meget aktiv. Det har vi dog en løsning på. Vores sampakke består af 5 par strømper med dynamisk pasform samt lugtfjernere til sko. Strømpen er perfekt til at dyrke sport eller arbejde i, da den er fremstillet med en tværgående elastik hen over foden. Det bevirker, at strømpen altid sidder, som den skal og ikke begynder at sno sig om foden. Strømpen er ligeledes fremstillet med et Rosso søm, hvilket vil sige, at den er ekstra behagelig og sømløs ved tæerne.

Ud over de 5 par strømper, får du som nævnt også nogle lugtfjerenere. Det er to poser med aktivt kul. De fungerer på den måde, at du lægger dem i skoen om natten, og så tørrer og fjerner poserne lugten fra dine sko. Når lugten er væk, kan du bruge poserne i din vasketøjskurv, sportstaske, bil eller andet.

Læs mere om vores tilbud her → ”Stop lugten i skoen” pakke

 

Bonusinfo: Dyrker du ikke sport, men døjer med sko der lugter i hverdagen, så se denne tilbudspakke → ”Sure sko, nej tak!”