SPORTS STRØMPER

Sportsstrømper produceret i EU af OEKOTEX godkendte materialer.

preload spinner

Sportsstrømper med funktioner

I denne kategori finder du sportsstrømper til den kræsne sportsudøver, som kræver høj kvalitet. Vores sportsstrømper, løbestrømper og fitnessstrømper er nøje udvalgt og sikrer optimal komfort, mens du træner.

En fordel ved alle vores sportsstrømper er, at de er uden søm/syning ved tæerne og lugtfri. Lugtfri vil sige at de ikke kommer til at lugte surt efter brug pga. garnets høje kvalitet og efterbehandling.

Sportsstrømperne har individuelt en lang række andre gode egenskaber. For eksempel elastikker der ikke strammer, luftkanaler, forstærkede materialer på udsatte steder, perfekt pasform omkring hælen, dynamisk tilpasning der sikrer friktionssikkerhed, fugttransporterende egenskaber, så fødderne forbliver tørre samt H/V tilpasning for maksimal pasform.

Tag et kig på vores sportsstrømper og find den type, der passer bedst til dit behov. Strømperne er ideelle til mange forskellige typer af sport, men der er også helt specielle vandrestrømper. Nogle af sportsstrømperne er også rigtig gode, hvis du er aktiv i dit daglige arbejde (f.eks. håndværkere).

Vi har også meget komfortable sportsstrømper til børn. De er naturligvis velegnede til sports- og fritidsaktiviteter, men også yderst praktiske til en lang aktiv skoledag, hvor børnene suser rundt i frikvartererne. 

Kort sagt, strømper for enhver smag til det aktive menneske.

Sveder dine fødder meget, så læs om vores gode råd her