BAMBUS STRØMPER

Bambusstrømper og bambus footies.

preload spinner

Bambusstrømper og footies af højeste kvalitet

Vores sortiment indenfor strømper og footies i bambus er nøje udvalgt til at give dig og dine fødder optimal komfort samtidig med gode problemløsende funktioner. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Alle vores bambusstrømper er produceret med OEKO-TEX certificeret bambusgarn. Denne certificering er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Det er en ekstra sikkerhed for at bambusstrømperne ikke indeholder skadelige stoffer. 

Alle strømperne er desuden i en super dejlig, blød kvalitet.

Bambusgarnet er naturligt antibakterielt og meget svedabsorberende. Derved undgår du sure lugtende fødder, samt strømper der er fugtige af sved. 

IQ SOX bambus strømper – markedsførende i Danmark

Vores eget mærke IQ SOX var en af de allerførste bambusstrømper på det danske marked. Vi har løbende justeret designet og videreudviklet strømpen, så bambusgarnets mange gode egenskaber bliver udnyttet optimalt, og hvor både komfort og pasform er helt i top. 

IQ SOX bambusstrømper er uden nagende sømme ved tæerne. Det gør strømperne ekstra behagelige at have på. For ekstra høj komfort har bambusstrømperne en ribkant i skaftet, som ikke strammer om læggen.

DeoMed – sundhedsstrømper med fantastiske egenskaber

Vi har også skandinavisk agentur på bambusstrømper fra DeoMed. Denne serie er særligt udviklet til diabetikere og folk med lavt blodtryk, ødemer, eksem, fodsvamp, fodsved og problemer med blodomløbet i benene. Alle bambusstrømper fra DeoMed er CE-godkendt til medicinsk brug. Det stiller ekstra krav til strømpernes unikke egenskaber. De skal nemlig kunne dokumenteres for at få CE-godkendelsen. Bambusstrømper fra DeoMed er sømløse og uden strammende elastik i skaftet og derfor ideelle til personer med sensitiv hud.

Fokus på komfort

Bemærk at bambusstrømpernes høje kvalitet ikke nødvendigvis er lig med lang holdbarhed. Bambusgarn er nemlig ikke så stærkt som f.eks. bomuld. Den høje kvalitet kommer til udtryk i strømpernes høje komfort og ovennævnte funktionelle egenskaber Er lang holdbarhed dit primære fokus, anbefaler vi ”almindelige” strømper i bomuld.

bambusstromper_med_tal


Like os på Facebook og modtag løbende nyheder, rabatter og gode råd til dig og dine fødder.