Fakta om bambus strømper

Information om bambus strømper - hvorfor bambusstrømper?
Information om bambusstrømper og materialet

Materialet bambus


Bambus er et bæredygtigt materiale og som er relativt nyt på markedet. Bambus er et klimavenligt materiale, fordi der bruges ikke kustgødning og pesticider under fremstillingen. Det bruger man ved fremstilling af eksempelvis bomuld. Bambus planten vokser hurtig og breder sig naturligt, ved at så sine egene frø. Bønderne bruger derfor mest tiden på at holde de svage bambus nede, indtil den udvalgte bambus skal høstes og bearbejdes. Den hårde skal, bruges ofte til møbler mens massen indvendig bruges til textil fremstilling. Netop textil materialet har mange gode naturlige egenskaber i forhold til bomuld. Her kan nævnes:
 

  • Lugter ikke surt efter brug
  • Virker naturligt antibakterielt
  • Absorberer og transporterer sved/fugt flere gange bedre end bomuld
  • Åndbar


Der er forskel på bambuskvalitet 
Der er stor forskel på kvaliteten af bambusstrømperne på markedet. Det er svært at gennemskue som forbruger, da der ikke stilles krav til mærkning i forhold til kvalitet. Men en tommelfingeregel er dog, at kvaliteten kan fornemmes på blødheden. Er strømperne exceptionelt bløde som cashmere, har du fat i en god kvalitet. Kvaliteten er også afgørende for, hvor forstærket de naturlige egenskaber nævnt ovenfor er. Du kan altid regne med, at vores varianter i www.strømpekompagniet.dk er i premium kvaliteter og det går vi ikke på kompromis med. 

Vi passer på Pandaerne
Vores bambusmateriale kommer fra en bambussort, der ikke er spiselig for pandaerne. Pandaerne spiser kun 25 bambusarter ud af de næsten 1200 arter, der findes. Så derfor er vores bambusstrømper sikkert for Pandaernes livsvilkår.  

Bambus strømper


I Strømpekompagniet producerer vi selv enkelte varianter af vores bambus strømper. Ens for alle vores bambusstrømper i shoppen er, at de er økotexcertificerede og derfor sikret fri for farlige kemikalier, der kan være skadelige for huden. Vores bambusstrømper er fremstillet i EU og Tyrkiet i premium bambuskvaliteter for optimal blødhed.

Vi kan som de eneste i Danmark tilbyde Bambus strømper som både er CE mærket OG Økotex 100 mærket! Strømpekompagniets bambus strømper har derfor rigtig mange fordele, andre bambus strømper ikke har.
 

  • Uden søm ved tæerne (håndketlet)
  • Uden nagende elastikker 
  • De CE Mærkede varianter er uden elastik i skaftet. 
  • Alle fordelene ved bambusmaterialet

     Gaveæsken


Lækker gaveæske med 7 par strømper, der alle er nummererede fra 1 til 7. På den måde kan du altid finde den rigtige makker til dine bambus strømper efter vask. Strømperne er ØKOTEX 100 mærket. Den højeste standard for textiler! Bambus strømperne leveres i størrelserne 37-48

Bambusstrømper - den højeste standard for tekstiler  Bambus strømper - lækker gaveæske med 7 nummererede par

 

     CE mærket bambus strømpe - godkendt til diabetikere


Bambus strømpe udviklet til personer med diabets og dårligt blodomløb. Strømpen var nomineret til året produkt på diabetic expo 2012. Strømpen er uden en egentlig elastik ved anklen, men med en soft-pres løsning, der sikrer et jævnt tryk over hele anklen og holder strømpen holdes på plads. Bambus strømpen er også håndketlet, ØKOTEX 100 mærket OG CE mærket som den eneste strømpe på det danske marked!


Bambus strømper - udviklet til personer med diabets og dårligt blodomløb

 

Oeko-tex mærket


Verdens førende mærkning inden for textiler, som du kender på mærket Tiltro til textiler. Mærket viser at varen er testet og godkendt. Oeko Tex mærket viser også at at der ingen rester af kemiske stoffer der kan være skadelige eller er under mistanke.

 

Oeko-tex mærket - tiltro til tekstiler

 

CE mærkning af bambus strømperne


En Ce mærkning er en fælles europærisk dokumentation for, at produktet lever op til en række krav som sikkerhed, sundhed og miljø.  
 


Gode råd til sure tæer og sure sko


Bambusstrømper er et fantastisk produkt, hvis dine fødder har en tendens til at lugte på grund af en høj svedproduktion. Vi har samlet en række gode råd til at få bugt med sure tæer og sure sko. KLIK HER og læs mere.