Strømpe Missionen

Dine fødder fortjener at have det godt!

Strømpekompagniet.dk opstod ud fra et brændende ønske om, at gøre en forskel for mennesker i deres dagligdag. Vi interesserer os for vores egen og andres sundhed og tror på, at der findes en løsning på helbredsmæssige såvel som komfortmæssige udfordringer, når det vedrører fødderne. Derfor er vores mission, at hjælpe vores strømpebrugere til en mere komfortabel hverdag sammen med deres fødder. Det er nemlig fødderne, der skal bære os igennem livet og derfor synes vi, at de fortjener at have det godt.

Virksomheden ejes af os, Mette og Claus og vi driver webshoppen her samt har forhandlere på vores egne produkter, IQ SOX og DeoMed i Danmark og Norge.

Hvis du ønsker at få oplyst en forhandler nær dig, så send os en mail på info@stroempekompagniet.dk.

Vores ekspertise ligger i designudforming af strømper for optimal velbehag samt en bred viden indenfor materialer og garners egenskaber og virkning. Det kommer dig og dine fødder til gode. 

Claus: står for den daglige drift og det er for det meste Claus, som du vil få i røret eller på mail, hvis du har brug for at få fat på os eller har spørgsmål.
Mette: er med i udviklingen og bidrager blandt andet, når der skal vælges nyt til sortimentet. Mette driver også virksomheden Nichefabrikken, hvor Mette hjælper selvstændige med at lave meget mere af det, som de virkelig brænder for - og leve af godt af det på samme tid. Tag et kig på www.nichefabrikken.dk eller tilmeld dig Nyhedsmagasinet, hvis du er selvstændig eller gerne vil være det og har lyst til at modtage inspiration til rejsen. 

God dag til dig og dine strømpefødder!
Kontakt os her  

 

Vi ønsker at du bliver glad for dine varer!

Hvis ikke, yder vi fuld tilfredshedsgaranti og du får alle dine penge retur!

Det eneste du gør er, at kontakte os på telefon eller mail og vi finder ud af det praktiske sammen


Strømpekompagniet - fuld tilfredshedsgaranti på vores strømper
Strømpekompagniet - løsninger mod fodsved, sure sko, dårlig lugt i sko, kolde fødder o.m.a