SÅLER, TILBEHØR & PLEJE

Tilbehør til fødder og sko

preload spinner

Det bedste til dig og dine fødder

Vi ønsker det bedste for dine fødder. Derfor har vi, udover strømper, en række produkter, der bidrager til at fødderne opnår et så komfortabelt og lugtfrit miljø som muligt. Dette opnås blandt andet ved at afhjælpe problemer med lugtende sko.

Vores udvalg af tilbehør til fødder og fodtøj er således tiltænkt, at hjælpe dig til optimal komfort og hygiejne. Vi har hylderne fyldt med lugtfjernere, duftposer, skodeo, og skum. Sortimentet indeholder også behandlingsstrømper, der med et gelindhold af naturlige olier, fjerner hård hud og hælrevner. Derudover har vi forskellige såler og skoindlæg. Indlægssåler med hælpude, antilugt såler, uldsåler og vintersåler til den kolde tid. Herunder også vintersåler til børn.

Sig farvel til lugtende sko og fødder og goddag til wellness for dine fødder og fodtøj. Du finder alt lige fra fodfil til svangstøtte. Er du på udkik efter en skopudsemaskine til kontoret eller til hjemmet, kan vi også hjælpe.

En af de ”ingredienser” du finder i nogle af vores produkter mod lugtende sko, er aktivt kul. Aktivt kul har en fugtabsorberende effekt, så det fjerner faktisk både fugt og lugt. Det er nemlig de dårlige (lugtende) partikler, der bliver absorberet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål vedr. lugtende sko, nogle af vores såler eller behandlingsstrømper.