VANDRESTRØMPER

Vandrestrømper udviklet og produceret i EU

preload spinner

Hvad er en god vandrestrømpe? 

Det er en strømpe, hvor du ikke skal tilkøbe en indersok! Ofte så prøver dem der skal sælge dig vandrestøvler at sælge dig dyre vandrestrømper og inderstrømper så du ikke får vabler.

Strømpekompagniets stifter/ejer Claus, har selv vandret i hele Europa, Asien og Afrika. Derudover har han været professionel soldat i en årrække med bl.a. udsendelse til Afghanistans varme ørken og tropiske områder. Claus har selv været med til at udvikle de vandrestrømper vi har, der hedder Trek#1 og Trek#2

Ud fra egne erfaringer har Claus disse krav til vandrestrømper:

  1. Der skal ikke bruges inderstrømper, så er vandrestrømpen i for dårlig kvalitet
  2. 2-3 par skal være nok til 2 uger på tur.
  3. De skal tørre hurtig, når de hænger til tørre (Bomuld er derfor bandlyst)
  4. De skal være sømløse ved tæerne, og med “soft top” så de ikke strammer.
  5. Må meget gerne være formsyet til fødderne
  6. Undgå vandrestrømper med for meget Merinould, da materialet er sårbart.

Vandrestrømper med gode og praktiske egenskaber

Vandrestrømper er et meget teknisk produkt i forhold til mange andre strømper. Først og fremmest fordi, der ved vandrestrømper stilles store krav til slidstyrke, pasform, stødabsorbering, ventilation, fugtabsorbering, temperaturregulering, hygiejne og syninger. 

De vandrestrømper vi har i sortiment, er designet, så de lever op til de høje krav, der stilles. De er lavet i en behagelig tætsiddende konstruktion, der er sømløs over tæerne. Vandrestrømpernes skaft er med ribkant, så der ikke er nogen strammende elastik om benet. Vores vandresokker har både antibakterielle, svedabsorberende og hurtigtørrende egenskaber.

I forhold til brug af vandresokker, er der mange, der sværger til en kombination af to par sokker i støvlen. Her bruges et tyndt tætsiddende par inderst bl.a. for at undgå vabler. Som udgangspunkt er vores vandresokker dog designet til at blive brugt alene. De har nemlig en tætsiddende konstruktion, der eliminerer den vableskabende friktion, der kan opstå mellem fod og vandresokken.  

Vores vandresokker er kort sagt til vandreren, der ikke vil gå ned med vabler og dårlige strømper.