BØRNESTRØMPER

Børnestrømper som børn beholder på deres fødder.

preload spinner

Børnestrømper som børn vil beholde på fødderne

I vores sortiment af børnestrømper har vi hovedsageligt valgt at fokusere på strømper af høj kvalitet, produceret i Europa. Det er den eneste måde vi føler at i kan være sikker på at der ikke er skadelige stoffer i strømperne.

Hvorfor tager mit barn strømperne af?

Det skyldes at strømperne ikke er sømløse, eller at de strammer om foden. Ofte så køber man de billigste strømper til børn, da de smider dem væk i børnehaven, SFO til sport osv. Men billige børnestrømper er ofte produceret med en stram elastik, og i en type bomuld der er meget “hård” så der ikke bliver slidt hul. Det gør også at strømperne er billige.

Vi er gået en anden vej, og producere vores børnestrømper i bambus eller kæmmet bomuld som er ekstrem blødt. Desuden bruger vi Lycra® elastik, som er blødt og produceret i EU. Vores børnestrømper er også produceret i EU, og er sømløse ved tæerne. Fordelen ved at give sine børn ordentlige strømper, er at de faktisk ikke smider dem, væk. De vil nemlig ikke tage børnestrømperne af!

Børnestrømper til sensitive børn

Mange børn er ekstra sensitive, eller det vi kalder sansestærke. Derfor er det vigtigt at bruge strømper der er sømløse, og ikke strammer. For ellers er det lige meget hvilke sko du giver dit barn. De vil ikke gå i dem, da strømpen kan ødelægge hele oplevelsen. Så har dit barn svært ved at tage sko på, og gå med på tur kan problemet være strømperne. Køb derfor ordentlige strømper, uden søm. Her hos Strømpekompagniet, har vi 100% tilfredshedsgaranti på børnestrømper. Så er dit barn ikke tilfreds, kan i få alle pengene retur hvis vi for besked inden for 14 dage efter at de er modtaget.