VANDRESTRØMPER

Til den aktive, der ikke vil “gå” ned på kvalitet

preload spinner

Vandrestrømper med gode og praktiske egenskaber

Vandrestrømper er et meget teknisk produkt i forhold til mange andre strømper. Først og fremmest fordi, der ved vandrestrømper stilles store krav til slidstyrke, pasform, stødabsorbering, ventilation, fugtabsorbering, temperaturregulering, hygiejne og syninger. 

De vandrestrømper vi har i sortiment, er designet, så de lever op til de høje krav, der stilles. De er lavet i en behagelig tætsiddende konstruktion, der er sømløs over tæerne. Vandrestrømpernes skaft er med ribkant, så der ikke er nogen strammende elastik om benet. Vores vandresokker har både antibakterielle, svedabsorberende og hurtigtørrende egenskaber.

Det er også muligt at få vandrestrømper med H/V pasform.

I forhold til brug af vandresokker, er der mange, der sværger til en kombination af to par sokker i støvlen. Her bruges et tyndt tætsiddende par inderst bl.a. for at undgå vabler. Som udgangspunkt er vores vandresokker dog designet til at blive brugt alene. De har nemlig en tætsiddende konstruktion, der eliminerer den vableskabende friktion, der kan opstå mellem fod og vandresokken.  

En ekstra sok bruges også til at give lidt ekstra varme i koldt vejr. Det er jo en individuel vurdering, men vores thermo vandresokker i merinould er designet til at holde fødderne varme, også ved meget lave temperaturer.

Vores vandresokker er kort sagt til vandreren, der ikke vil gå ned på udstyr.