ALLPRESAN SKUM

Stykpris v/ 1 stk. 112,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 99,00 DKK

Skum mod hård hud 125 ml

Model/Varenr.: 560124
stk.

Skumcreme mod hård hud (125 ml)

Allpresan skum er den originale, patenterede skumformel som oprindeligt blev udviklet til diabetikeres hud for at skabe balance i svedkirtlerne og afhjælpe tør hud. Denne Allpresan nr. 3, er specielt udviklet til at afhjælpe tør hud, ved at trænge i dybden i modsætning til cream som ikke trænger særlig langt ind i huden. Kort sagt, så forebygger og virker denne skum mod hårdhudsdannelse.

 

  • Trænger hurtigt ind i huden
  • Let at fordele og må desuden benyttes under kompressionstrømper
  • Patenteret, meget åndbar formel
  • Bedste hud kompabilitet og anbefalet af det Tyske astma og allergiforbund
  • Godkendt i tyske "OEKO-test"

 

Allpresan skum mod hård hud er ofte ikke nok i sig selv, og vi anbefaler derfor at du kombinere behandlingen med en gel sok som løsner/blødgøre det hårde hud på foden.

 

Allpresan skum nr. 3 indeholder hverken parabener, parafume eller farvestoffer. Vores skum er desuden anbefalet af det tyske astma og allergi forbund.

 

Se evt. vores tilbud, hvor du kan købe et kit med fil og gelsokker. --> TILBUDSPAKKE MOD HÅRD HUD

 

Vigtig info: Det er vigtigt at holde dåsen lodret, når indholdet trykkes ud.

Historien bag Allpresan

Allpresan blev opfundet af Fritz Neuborg, som ønskede et simpelt produkt der kunne afhjælpe tør hud hos diabetikere. Diabetikere har ubalnce i deres svedkirtler, og hvad enten de har nedsat eller øget svedsekretion, mangler huden fugt. Fritz udviklede allpresan med den filosofi, at diabetikere har brug for ekstra fugt i dybden af huden - men at den skal tilføres på sådan en måde at huden kan ånde og hvor svedkirtlerne ikke lukkes til. Ofte sker der nemlig det at svedkirtlerne lukkes til, når man bruger en fedt basseret fodcreme! Den patenterede skumformel gør, at man kan tilføre fugt i dybden af huden, uden at lukke hudens porre helt til. Adskillige undersøgelser har understøttet teorien og Allpresan har patent på deres formel. Bl.a. har diabetes hospitalet i Göttingen i Tyskland, lavet en del undersøgelser på diabetikeres hud, før og efter brug med Allpresan creme. 

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}