SØMLØSE ANTISVED BØRNESTRØMPER

Stykpris v/ 1 par 39,00 DKK

Stykpris v/ 5 par 29,00 DKK 39,00 DKK

Sømløse antisved børnestrømper i grå/blå

Sport Kid er en sømløs børnestrømpe fra InMove. Det er egentlig en sportsstrømpe til børn, men de kan også sagtens bruges i dagligdagen. Strømperne er gode til sensitive børn fordi de er sømløse over tæerne, hvor børn ofte kan være ekstra følsomme. Der er helle ikke nogen kompression i skaftet, hvilket betyder at der ikke er nogen strammende elastik. Børnestrømpen har tre lags frotté i bunden for ekstra beskyttelse og styrke. Der er Lycra elastan blandet ind i stoffet, så strømpen sidder godt fast på foden. Derudover sørger et elastisk bånd på midten af foden for, at strømpen ikke rutsjer, selv ved pludselige bevægelser.
Ud over at være god til sensitive børn, er denne børnestrømpe også designet med henblik på at hjælpe børn, der døjer med fodsved og de medfølgende lugtgener. Strømpen har nemlig fået en Sanatized behandling. Det er en overfladebehandling, der gør strømperne antibakterielle og derved friske og lugtfri hele dagen.

Hvorfor vælge Sport Kid sømløse antisved børnestrømper?

Børn kan være lidt sensitive, når der skal tages tøj på. Nogen mere end andre. Denne strømpe irriterer ikke ved tæerne som almindelige strømper kan gøre. Derudover løser børnestrømpen også problemer med fodsved og svedlugt. Sport Kid strømpen er også ideel til sport, fordi den sidder godt ind til foden og beskytter mod slid og skader. En fin børnestrømpe med mange gode kvaliteter:

  • Sømløse over tæerne
  • Ingen strammende elastik i skaftet
  • Tre lags frotté i bunden
  • Lycra elastan i garnet
  • Forstærket ved hæl, fod og tå
  • Stabiliserende Y-pasform i hælen
  • Designet så de beskytter mod slid og skader
  • Sanatized behandling, der afhjælper fodsved og svedlugt

Praktisk info om Sport Kid sømløse antisved børnestrømper

Vask strømperne ved 40 grader og undgå brug af tørretumbler. Det forøger strømpernes levetid og så er det godt for miljøet.

Børnestrømperne fås i størrelse: 24-26, 27-29, 30-32, 33-35

Farver: Grå/blå & hvid/pink

Her kan du læse en anmeldelse af børnestrømperne

Strømperne er som udgangspunkt rigtig gode til sensitive børn. For det nyancerede billedes skyld, skal det dog lige nævnes, at vi har hørt fra en enkelt mor, at strømperne er lidt for tykke og de fladvævede søm lidt for mærkbare i forhold til hendes barn.  

Info om materiale:

Indhold: 80% Bomuld, 17% Polyamid, 3% Lycra elastan

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}