B2B STRØMPER

Forhandling af vores strømper

Strømpekompagniet.dk er ejet af Nichefabrikken, der arbejder engros med funktionsstrømper til tøjbutikker, ortopædiskomagere, fodterapeuter og fysioterapeuter.

Nichefabrikkens produktfokus er strømper, der letter menneskers hverdag samt løser fodproblemer for brugeren. Vi designer og producerer selv en række af vores funktionsstrømper samt distribuerer fra europæiske brands, hvis fokus og ekspertise er strømper med funktioner.

Strømper vi sælger B2B - og som du kan søge om forhandling af:

IQ SOX - bambusstrømper

Koncept med gaveæske, hvori der er 7 par bambus strømper. Alle bambus strømperne er fremstillet i Premium bambus garn, som er en egen udviklet bambusgarn. OEKO-tex certificeret fra Europas førende textil insitut i Hohenstein.

IQ SOX - Uldstrømper

Uldstrømper fremstillet i Italiensk merinould, som er noget af den bedste uld på markedet. Uldstrømperne er fremstillet med farvekoder inde i skaftet og er derfor nemme at parre efter vask.

 

IQ SOX - 5 finger/Tåsokker i bambusgarn

 

Som de eneste i Danmark, kan vi tilbyde tå sokker fremstillet premium bambus garn. Premium bambus garn, er den fineste type bambus garn der findes. Med premium bambus gran, er du sikker på at bambus strømperne holder form og farve efter vask.

 

Diabetes strømpen Bambus medic

CE godkendt bambus strømpe uden elastik ved skaftet, og sømløs ved tæerne. Godkendt til sundhedssektoren, og bruges bl.a. af de tyske sundhedsmyndigheder. Bambusstrømpen er den ENESTE CE godkendte bambusstrømpe på markedet, som tilmed er medicinsk godkendt.

Sportsstrømper/funktionsstrømper fra INmove

Kvalitets sports strømper fra INmove, hvor fokus er på funktion og materialer. Alle sportsstrømperne er svedtransporterende, sømløse og uden strammende elastikker. Se inmoves sports strømper her --> INMOVE

Derudover, er der mulighed for at forhandle økologiske børnestrømper og uldstrømper uden elastik og søm.


Interesseret? så kontakt mig (Claus) allerede idag på tlf:
29892457 eller info@stroempekompagniet.dk

Fodterapeut?

Er du fodterapeut og ønsker at forhandle vores strømper, henvises til vores samarbejdsparter, Jysk Fodpleje Teknik, der kan hjælpe dig i gang med et sortiment. Kontakt Jysk Fodplejeteknik på Tlf: 87416060 eller på mail@jyskfodpleje.dk 


{{amount}}
{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}