B2B PRODUKTER

Forhandling af vores strømper og undertøj

Strømpekompagniet.dk er ejet af Tekstilfabrikken, der arbejder engros med funktionsstrømper til tøjbutikker, ortopædiskomagere, fodterapeuter og fysioterapeuter.

Tekstilfabrikkens produktfokus er strømper, der letter menneskers hverdag samt løser fodproblemer for brugeren. Vi designer og producerer selv en række af vores funktionsstrømper samt distribuerer fra europæiske brands, hvis fokus og ekspertise er strømper med funktioner. Det er dog værd at nævne, at det bløde bambusmateriale der indgår i de fleste af vores strømper gør, at de er velegnede til alle, der sætte pris på velvære og komfort.

Vi har også lanceret en serie med bambusundertøj, der er ekstremt blødt og temperaturregulerende. Det giver høj komfort og er også perfekt, hvis du døjer med meget sved.

 

Strømper vi sælger B2B - og som du kan søge om forhandling af:

IQ SOX - bambusstrømper

Koncept med gaveæske, hvori der er 7 par bambus strømper. Alle bambus strømperne er fremstillet i Premium bambus garn, som er en egen udviklet bambusgarn. OEKO-tex certificeret fra Europas førende textil insitut i Hohenstein.

IQ SOX - Uldstrømper

Uldstrømper fremstillet i Italiensk merinould, som er noget af den bedste uld på markedet. Uldstrømperne er fremstillet med farvekoder inde i skaftet og er derfor nemme at parre efter vask.

 

IQ SOX - 5 finger/Tåsokker i bambusgarn

 

Som de eneste i Danmark, kan vi tilbyde tå sokker fremstillet premium bambus garn. Premium bambus garn, er den fineste type bambus garn der findes. Med premium bambus gran, er du sikker på at bambus strømperne holder form og farve efter vask.

 

Diabetes strømpen Bambus medic

CE godkendt bambus strømpe uden elastik ved skaftet, og sømløs ved tæerne. Godkendt til sundhedssektoren, og bruges bl.a. af de tyske sundhedsmyndigheder. Bambusstrømpen er den ENESTE CE godkendte bambusstrømpe på markedet, som tilmed er medicinsk godkendt.

Sportsstrømper/funktionsstrømper fra INmove

Kvalitets sports strømper fra INmove, hvor fokus er på funktion og materialer. Alle sportsstrømperne er svedtransporterende, sømløse og uden strammende elastikker. Se inmoves sports strømper her --> INMOVE

Derudover, er der mulighed for at forhandle økologiske børnestrømper og uldstrømper uden elastik og søm.


Interesseret? Så kontakt mig (Claus) allerede idag på tlf:
29892457 eller claus (a) tekstilfabrikken.dk

Fodterapeut?

Er du fodterapeut og ønsker at forhandle vores strømper, har vi en meget dygtig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig i gang med et sortiment. Kontakt os for mere info. 


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}