VANDRESTRØMPE TREKKING SILVER

Stykpris v/ 1 par 89,00 DKK

Stykpris v/ 3 par 69,00 DKK 89,00 DKK

Sort trekkingstrømpe fra In Move
 

Vandrestrømper med sølvtråde og optimal pasform

Disse vandrestrømper fra InMove hedder Trekking Silver Deo. Her får du noget af det ypperste inden for vandrestrømper. Der er tænkt på alt i forbindelse med udviklingen af Trekking Silver.

Vandrestrømperne er blandt andet lavet af Prolen Siltex garn (sølvtråde), og det sikrer at strømperne ikke kommer til at lugte dårligt. De unikke sølvioner forhindrer simpelthen ubehagelig lugt under brug og garanterer optimal hygiejne. Vandrestrømpen er god til at absorbere sved og specielle ventilationsområder er også med til hurtigt at fjerne fugt fra huden, så fødderne altid er tørre. Hvis strømperne således bliver våde, tørrer de igen på meget kortere tid end f.eks. bomuldstrømper. Under ekstreme forhold kan dette være meget nyttigt.

Blødt 3-lags frotté absorberer stød og beskytter følsomme områder på fod og ankel mod slid og skader. Vandrestrømperne er designet til at passe til den anatomiske form af venstre (L) og højre (R) fod. Der er anvendt Lycra i hele strømpen, hvilket giver et godt greb på foden og benet uden at stramme. Toppen af vandrestrømpen er lavet i en bred ikke-strammende ribkant, der kan vendes over støvlen. I hælområdet er der også tænkt i optimal pasform via den strikkede ”Y-form”, der også er med til at stabilisere foden. Et elastisk bånd på midten af foden sørger for at vandrestrømpen ikke rutsjer, selv ved hurtige og pludselige bevægelser. Samme elasticitet finder man ved fodens bøjning for bedre tilpasning. Som en fin afrunding på alle disse komfortorienterede egenskaber, er disse vandrestrømper tilmed sømløse over tæerne.

Hvorfor vælge Trekking Silver vandrestrømper?

Disse vandrestrømper har ganske enkelt bare rigtig mange gode egenskaber, der gør dem ideelle i både milde og mere ekstreme forhold: 

  • Designet til hhv. højre og venstre fod for optimal pasform
  • Stor fokus på materialer og holdbarhed
  • Bakteriernes udvikling hæmmes via sølvtråde i vandrestrømpen, hvilket forhindrer lugtgener
  • God åndbarhed og ventilation
  • Sømløse ved tæerne
  • Ikke-strammende elastik i vandrestrømpens top
  • Vandrestrømpen har hurtigtørrende egenskaber, så foden holdes tør
  • 3-lags frotté dæmper stød og beskytter følsomme områder
  • Godt greb på foden, ved fodens bøjning og på hælen

Praktisk info om Trekking Silver vandrestrømper

Vask vandrestrømperne ved 40 grader. Undgå brug af tørretumbler – det er også til gavn for miljøet.

Fås i mørkegrå i str. 38-40, 41-43, 44-46

Strømpen bruges af flere danske soldater, bl.a. i Livgarden. Henrik som er næstkommanderende i 1. Bataljons 1. Kompagnis finskyttesektion udtaler i forbindelse med en test af vandrestrømperne:

”Strømpen er langt bedre end den vi modtager fra forsvaret. Den tørrer hurtigt og lugter ikke. Pasformen er perfekt, og det er lækkert at den er formsyet til hhv. højre og venstre fod.”

Info om materiale

Materialer: 78% Prolen Siltex med sølvioner, 19% Polyamide, 3% Lycra 

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}